Conceptul creării brandului Molda este legat de istoria,folclorul și spiritul național moldovenesc. Vinul din soiurile de calitate superioară deschide buchetul aromatic și reflectă unicalitatea produsului, propus de brandul Molda.

Vitalii Babanuta
Chardonnay
2011, 1000 bottles

Produs dupa tehnologie traditională, din struguri chadonnay. Culoare limpede, stralucitoare, cu nuante de galben-verzui. Gustul plin, armonios cu arome fine florale.

Merlot
2010, 1000 bottles

Produs după tehnologie tradiţională, din struguri Cabernet şi Merlot. Culoare roşu intens. Buchetul profund complet, cu nuanţe fumurii, de ciocolată şi prune uscate cu un postgust de lunga durată.

Riesling
2012, 1000 bottles

Pinot-Merlot Rose
2012, 1000 bottles

Produs după tehnologie tradiţională (Roze), din struguri Pinot Noir si Merlot. Culoare caracteristic roz-pal, de o luciditate proeminentă. Nasul intens, aromat cu note de fructe de pădure coapte, predominant de căpşune. Gust elegant, reconfortant, neted şi savoros.

Sauvignon-Chardonnay
2012, 1000 bottles

Produs dupa tehnologie traditională, din struguri chadonnay. Culoare limpede, stralucitoare, cu nuante de galben-verzui. Gustul plin, armonios cu arome fine florale.

Contacte

Vitalii Babanuta
069 952 842
vitaliebabanuta@mail.ru

79/1 Nicolae Milescu–Spataru str.
MD-2075. Chisinau
Republic of Moldova

Brandul Molda a fost creat pentru a propune pe piata interna si externa,vin de calitate inalta. Obiectivul nostru principal este - crearea si realizarea produsului de calitate superioare. Dupa realizarea primelor stocuri de vin,brandul Molda a participat la diverse concursuri internationale,prestigioase de vinificatie,ce i-a permis brandului incepator o competitivitate si calificare inalta

Din anul 2012, pina in prezent,brandul Molda participa la concursuri internationale,obtinind medalii de rang inalt. Scopul nostru esta realizare produsului propriu de calitate superioara. Cu brandul Molda,compania noastra propune,consumatorului diverse,meritabile, tipuri de vin,.Unicalitatea brandului Molda se caracterizeaza prin profesionalitatea si calificarea inalta a tehnologilor la toate etapele fabricarii vinului,ce permite realizarea unui vin demn cu calicati gustative superbe.


Acest site a fost elaborat cu suportul financiar al proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED), finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Site-ul nu reflectă neapărat opinia USAID sau a Guvernului SUA.

© 2010–2019. Toate drepturile rezervate. Website by Amigo Logo